UW CAMPING TOEVOEGEN

Het overgrote gedeelte van de mensen onderzoekt, zoekt en boekt online. Of het nu gaat om het reserveren van een restaurant, tickets voor een pretpark, boeken van een hotel of het plannen van een kampeervakantie. CampingAssist helpt uw camping met het verhogen van boekingen en rendement!

CampingAssist is meer dan uw camping plaatsen op de website. Dit is wat CampingAssist voor u doet.

PLAATSING OP CAMPINGASSIST

Uw camping krijgt een eigen presentatiepagina die wij optimaal voor u vormgeven en inrichten. Hieraan koppelen wij al uw kampeer accommodaties.

GOOGLE ADS

CampingAssist adverteert via o.a. Google Ads. Wij zullen uw camping plaatsen in onze Ads campagnes waardoor uw zichtbaar direct met grote sprongen vooruit gaat.

Uw camping zal meerdere malen worden gedeeld op de socialmedia-kanalen van CampingAssist. De uitgebalanceerde mix van verschillende socialmedia-kanalen creëert optimale zichtbaarheid.

TARIEF & AANMELDEN

Goede marketing hoeft niet duur te zijn. Onze missie is om campings met elk budget te helpen en te ondersteunen met goede marketing. Marketing draait om aanwezigheid en zichtbaarheid op het juiste moment bij de juiste doelgroep met de juiste middelen.
Onze professionals hebben tientallen jaren ervaring in de toerisme en recreatie branche. Wij hebben onze strepen verdiend als onder andere campingeigenaren, beheerders, marketingprofessionals, technisch managers en animatieleiders.

Aanmelden van uw camping is slechts € 150,- per jaar!
Vraag hieronder direct meer informatie aan.

UW CAMPING AANMELDEN