Marketing, advies en beheer voor campings

RECREATIE & CAMPING MARKETING

Online marketing is voor elke organisatie van levensbelang, dus ook voor toerisme en recreatie organisaties. Het overgrote gedeelte van de mensen onderzoekt, zoekt en boekt online. Of het nu gaat om het reserveren van een restaurant, tickets voor een pretpark, boeken van een hotel of het plannen van een kampeervakantie.

De online concurrentie is de laatste jaren explosief gegroeid, mede door de laagdrempeligheid van bijvoorbeeld Google Ads, Facebook Ads en affiliate marketing. Het aanmaken van dit soort accounts mag dan eenvoudig zijn, het dagelijks beheren en optimaal instellen van de online campagnes is specialistisch werk. Door gebrek aan tijd en kennis om het goed te beheren, lopen de kosten al snel te hoog op zonder gewenste resultaten. Daarom zeggen wij; ieder zijn of haar vak. Doe waar u goed in bent en geef de noodzakelijke online marketing uit handen aan CampingAssist. Onze professionals hebben tientallen jaren ervaring in de toerisme- en recreatiebranche.

WAT DOEN WIJ VOOR U?

ONLINE MARKETING

Online vindbaarheid op hoog niveau is de sleutel tot succes voor elke website. U kunt een prachtige winkel hebben maar als mensen niet van het bestaan van uw winkel weten of uw winkel niet kunnen vinden, dan is succes onmogelijk. Wij zorgen voor bekendheid en zichtbaarheid van uw 'winkel'.

ONLINE ADVERTISING

Adwords inzetten voor zeer direct en gericht bereik en zichtbaarheid. Met Google Ads, Facebook Ads en Bing Ads creëren wij voor u de meest creatieve en geoptimaliseerde campagnes rechtstreeks binnen uw doelgroep. Door constante monitoring en bijsturing, blijven de kosten binnen de gestelde grenzen.

SOCIALMEDIA MARKETING & BEHEER

Social media is onmisbaar om uw doelgroep gericht te bereiken. Het opstellen en uitvoeren van een goede social media strategie is de sleutel tot succes. Een uitgebalanceerde mix van verschillende social media kanalen creëert zichtbaarheid op de voor u belangrijke momenten.

WEBDESIGN

Het overgrote gedeelte van de mensen onderzoekt, zoekt en boekt online.Het is dus van 'levensbelang' dat uw website goed ontworpen is waardoor u bezoekers begeleidt naar daar waar u de bezoeker wil hebben; de boeking!

CAMPINGASSIST = VEEL MEER DAN EEN WEBSITE

Onze professionals hebben tientallen jaren ervaring in de toerisme en recreatie branche. Wij hebben onze strepen verdiend als onder andere campingeigenaren, beheerders, marketingprofessionals, technisch managers en animatieleiders. Voor elk budget biedt CampingAssist passende marketingondersteuning.
Benieuwd wat wij voor uw camping kunnen betekenen?